Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia "Skorosze"
(1)
Autor
Pilitowska Katarzyna
(1)
Pilitowska Zofia
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Ziemniaki
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Data wydania według www.gwfoksal.pl.
„Ziemniak” podzielony jest na pięć rozdziałów. Są tutaj przepisy podstawowe, pomysły na dania zagniecione, smażone, ulepione, z każdego zakątka świata. A na koniec ziemniaczki na słodko. Oprócz rodzimych pyszności (takich jak pyzy, cepeliny czy kluski śląskie) w „Ziemniaku” znajdziemy także przepisy na bombajskie ziemniaczki Vada Paw, afrykańską zupę z masłem orzechowym czy znane wszystkim miłośnikom nart austriackie rosti. W skrócie - ogrom inspiracji do przyrządzenia prawdziwej skrobiowej uczty! źródło opisu: materiały wydawcy
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia "Skorosze"
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej